9 beoordelingen. 89% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Service
8
29-6-2021 21:24:38
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Ik heb hier, naast een Volvo in onderhoud, onlangs een Volvo v70 Classic 1999 gekocht. Fantastische auto die met veel liefde en voor een redelijke prijs onderhouden wordt. Ik ben heel tevreden en bij onderhoud krijg ik altijd een leen Volvo mee. Zeker een aanrader, vriendelijk deskundig en hoge service.
2-4-2021 12:30:12
Service
1
Deskundigheid
1
Prijs/kwaliteit
1
Helaas geen positieve ervaring met dit bedrijf. Ik heb er een auto vrij aan de prijs gekocht maar met de gedachte dorpsgarage en positieve recensies zal het wel goed zitten. Er bleken echter veel gebreken aan te zitten maar de eerste gedachte waren 'het is ook geen nieuwe auto'. Toen even later bleek dat de voorbanden zo slecht waren dat het canvas er op meerdere plekken doorheen kwam wat levensgevaarlijk is (en ja, er was nieuwe apk opgezet??!!) ben ik terug gegaan en alle klachten voorgelegd. Het antwoord was dat er geen garantie op zat en ik zelf de banden ook mocht gaan betalen. Zeer slecht.
28-2-2021 00:24:32
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
8
Wegens slecht lopende V70 classic van 2000 een afspraak gemaakt. De auto is op korte termijn ingepland. De problemen zijn aangepakt en de monteur kwam nog andere zaken tegen welke ook gerepareerd moest worden. Dezelfde dag kon ik mijn auto weer ophalen. Motor loopt weer geweldig, alle cilinders doen mee en is pittiger dan dat ie eerder was.Redelijke factuur...ook daarin wordt meegedacht met de klant. Top!! Prima garage met kennis van zaken. Ik geniet nog steeds van mijn V70. Met vriendelijke gr Han Boelen
14-10-2020 21:51:04
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Al 35 jaar klant bij Dick en diverse auto's gekocht. Onderhoud en alles wat daar bij hoort uitstekend. Duidelijke en eerlijke afspraken. Alle lof voor hem en zijn medewerkers. Grote kennis van Volvo en andere merken. Prima bedrijf, schoon en uitstekende service.
17-6-2020 11:24:56
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Zeer vriendelijk en buitengewoon goede service
10-6-2020 21:29:00
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Super betrouwbaar adres Vakkundige mensen Waar voor je geld
3-5-2020 15:42:10
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Een bedrijf met veel deskundigheid dat met behulp van een moderne werkplaats U perfect van dienst kan zijn met service hoog in het vaandel
5-3-2020 16:21:44
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
bij aankomst een net bedrijf schoon en netjes vriendelijk. zijn gespecialiseerd in Volvo. heb een volvo v70 met schuifkanteldak bij de officiele dealer kunnen ze het dak niet repareren weigert soms dienst. dit bedrijf beschikt over uitlees apparatuur(volvo Vida) en heeft de storing gevonden en opgelost.heeft veel ervaring met alle type's volvo ook van ouds her lpg inbouwstation. niet te groot bedrijf enkele personeelsleden eigenaar werkt zelf ook mee .lekkere koffie en voor een eenvoudige reparatie kun je langskomen zonder afspraak ook een leuke voorraad gebruikte auto's staan weliswaar buiten maar zijn tip top
3-7-2019 17:53:38
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
8
Ruim 1 jaar geleden alweer onze volvo 850 gekocht. Nog steeds achter het stuur met een grote glimlach. Prima contact en service tot nu toe ervaren. Wij wonen op een 40 min afstand maar voor die heel enkele keer dat dat nodig is.....;)))